Festiwal Hiszpanii w Stacji Food Hall

Que viva españa! Już niedługo rusza Festiwal Hiszpanii w Stacja Food Hall ze Spanish Ticket 💃

W programie: pokazy kulinarne, pop-up restaurant w The Kitchen / Stacja Food Hall, animacje dla dzieci, warsztaty kulinarne kuchni hiszpańskiej, hiszpańska Studenckie Środy x Funky Monkey x tanie piwo, quizy, beer pong w Funky Monkey.

W oba weekendy zapraszamy także na degustację specjalnego menu na Barze Centralnym, w Funky Monkey i Peron 5.

Rezerwacje na pop-up restaurant dostępne: goingapp.pl/calendar/42/bilety-w-calej-polsce/1/any/any/pop-up

Do zobaczenia!

- - -
Harmonogram:

piątek, 24 stycznia 2020
18:00 – 22:00
Pop upowa restauracja w The Kitchen. 5-coursowe menu gotują: Marcin Jackowski (Spanish Ticket), Piotr Ślusarz (Bółt)
 
19:00
hiszpańska kultura picia ginu z toniciem - szkolenie z Patrykiem Biadaczem, ambasadorem Gin Mare

sobota, 25 stycznia 2020
 
11:00 – 13:00
Animacje dla dzieci: Flamenco dla dzieci, Pinata z Honolulu
 
18:00 – 22:00
Pop upowa restauracja w The Kitchen. 5-coursowe menu gotują: Marcin Jackowski (Spanish Ticket), Piotr Ślusarz (Bółt)
 
niedziela, 26 stycznia 2020 
12:00 – 14:00
Hiszpańska paella w 2 wydaniach: pokaz i poczęstunek by Piotr Ślusarz i Marcin Jackowski
 
12:00 – 14:00
Warsztaty kulinarne dla dzieci w The Kitchen: kuchnia hiszpańska

poniedziałek, 27 stycznia 2020
18:00
Ostry początek tygodnia ze Spanish Ticket - konkurs jedzenia ostrych papryczek Prowadzenie: Rafał Kaczmarski

środa, 29 stycznia 2020
19:00 – 23:59
Hiszpańska studencka środa w Funky Monkey: quiz wiedzy o Hiszpanii

czwartek, 30 stycznia 2020
18:00
Spoktanie podróżnicze - Andaluzja: kraina najlepszą na świecie oliwą płynąca
piątek, 31 stycznia 2020
 
18:00 – 22:00
Pop upowa restauracja w The Kitchen. 5-coursowe menu gotują: Marcin Jackowski (Spanish Ticket), Piotr Ślusarz (Bółt)

sobota, 1 lutego 2020
18:00 – 22:00
Pop upowa restauracja w The Kitchen. 5-coursowe menu gotują: Marcin Jackowski (Spanish Ticket), Piotr Ślusarz (Bółt)

niedziela, 2 lutego 2020
12:00 – 14:00
Pokaz przyrządzania i poczęstunek patatas bravas w 2 wydaniach: 1. Piotra Ślusarza, 2. Marcina Jackowskiego
 
12:00 – 14:00
Warsztaty kulinarne dla dzieci w The Kitchen: kuchnia hiszpańska